Lijstenmaker Mellema volgt Roelofs op

Het is een feit! Jouke Mellema heeft de inventaris van Lijstenmakerij Roelofs overgenomen. De vertrouwde lijstenmakerij van Roelofs uit de Javastraat is verhuisd naar De Kunstuitleen op Willemsoord. Vanaf nu heeft Den Helder weer een lijstenmakerij. We staan er niet alleen voor. De heer Roelofs helpt ons op weg door zijn jarenlange ervaring en vakkundigheid met ons te delen voor een soepele doorstart. De Lijstenmakerij  is gevestigd op de zolder van de Kunstuitleen.

One Reply to “Lijstenmaker Mellema volgt Roelofs op”

  1. Heel blij zijn wij met de mooie lijst waar de trommel stokken van mijn vader super netje ingelijst zijn . Ik ben met een zo’n warm onthaal ontvangen en er werd met zo veel respect omgegaan met de stokken . Meneer mellema nogmaals bedankt voor t mooie werk dat u verricht heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.